HSV St Martinus Boxtel  organiseert de kür op muziek competitie 2021-20222

Hippische Sport Vereniging  St Martinus Boxtel organiseert in 2021 voor de 10 de keer op rij, een competitie Kür op muziek voor viertallen. In samenwerking met Indoor Brabant The Masters is er afgesproken dat de finale van deze competitie op The Masters Indoor Brabant 2021 gereden gaat worden.(onder voorbehoud van Covid 19).

Ook dit jaar zullen er weer vijf wedstrijden georganiseerd worden. Elke wedstrijd heeft verschillende juryleden.  Pony  en paarden 4tallen zullen hun eigen competitie rijden, bij voldoende inschrijvingen ook per klasse gescheiden. Bij kleine rubrieken zal er  in handicap worden gereden. De 3 beste resultaten zullen meetellen als selectie voor de finale of IN Boxtel of op Indoor Brabant. De beste presterende teams M*/Z/ZZ mogen voor het over-all klassement de strijd aangaan op The Masters Indoor Brabant. Natuurlijk zullen er mooie dagprijzen zijn, en de over-all winnaar zal, buiten de eeuwige roem en eer, ook een mooi prijzen pakket overhandigd krijgen. In 2019 hadden we eindelijk 26 viertallen weten te bemachtigen (we komen af van 10) waardoor het leuk zou zijn als jullie in grote getallen weer deel zouden nemen. Je hebt nu de tijd om te oefenen!
Verdere informatie kunt u krijgen op de facebook pagina van Viertallen Kur op muziek. Of anders bel even  06-54761757, Annemiek Klein

Downloaden (DOCX, 228KB)

Downloaden (DOCX, 79KB)