Op dit moment lijkt het er niet op dat we door de Corona regels in januari 2022 de Brabantse Indoor Kampioenschappen van start kunnen laten gaan.
De datums voor de indoor dressuurkampioenschappen zijn nu uit voorzorg verplaatst naar februari, de locaties en de verdeling van de rubrieken over de verschillende wedstrijddagen liggen vast maar het tijdschema voor deze dagen is nog niet bekend.
Iedereen moet er dus wel rekening mee houden dat als we bijvoorbeeld om 17.00 uur klaar moeten zijn het aanvangstijdstip van de rubrieken vroeg in de ochtend (bijvoorbeeld 8.00 uur) kan liggen en de rubrieken ook op vrijdag overdag verreden moeten worden.

De aangepaste vraagprogramma’s komen op deze website en op de website  van de de KNHS  . De sluitingsdata voor inschrijving blijven ongewijzigd!   Inschrijven kan via de reeds gepubliceerde vraagprogramma’s. De inschrijvingen gaan dan automatisch mee naar de nieuwe wedstrijddatum.

De Brabantse Indoor Kampioenschappen 2022 starten nu in SCHIJNDEL bij manege De Molenheide en een week later ook in DEURNE bij het Green Valley Estate (voormalig NHC)

4 februari                    Schijndel: KNHS Para-dressuur Trophy 2021/2022
5 februari                    Schijndel: 4-tallen Kür op muziek voor het Kampioenschap
Deze wedstrijd geldt ook als selectiewedstrijd voor de finale op de Dutch Masters

11, 12 en13 februari   Deurne:    Dressuur Paarden
18, 19 en 20 februari  Deurne:    Dressuur Pony’s

12 en 13 februari        Schijndel: Springen Pony’s
19 en 20 februari        Schijndel: Springen Paarden

27 februari Carnaval

10 t/m 13 maart The Dutch Masters

3 april                        Udenhout Teamkampioenschap pony’s