Als afsluiting van de Regiotrainingen 2021-2022 waren de deelnemers met hun begeleiders op 4 mei te gast bij de Pavo fabriek in Heijen (L). Gerbert Boeijen gaf een goede en zeer interessante presentatie over hoe belangrijk de goede verhouding tussen de kwaliteit van het ruwvoer en krachtvoer is voor onze paarden en pony’s. Daarna kregen de deelnemers een rondleiding door de imposante fabriek van  PAVO.

Pavo is de sponsor van de regiotrainingen van de KNHS Regio Noord-Brabant en daar zijn wij heel blij mee !

Ter afsluiting van het praktische deel van deze trainingen reden de deelnemers aan de dressuurtrainingen  een oefenwedstrijd bij Manege Olympic in Uden. Daarbij kregen zij van zowel de instructeurs als van de jury adviezen over hoe je nog beter je proeven kan rijden.
De deelnemers aan de springtrainingen reden onder leiding van de trainers een oefenparcours op de terreinen van Piet Raijmakers in Asten.
j kijken uit naar het winterseizoen 2022-2023 waarin deze trainingen weer een vervolg krijgen.