Op 26 oktober 2022 zal tijdens de Algemene Ledenvergadering van de KNHS Regio Noord Brabant in Haaren weer een bestuursverkiezing worden gehouden.

Het gaat hierbij om de volgende vacatures:

Voorzitter
De huidige voorzitter zou tot de ALV in het najaar van 2022 in functie blijven. Cindy Heijligers zou deze functie dan overnemen. Cindy heeft echter een mooie kans gekregen om bij de KNHS als Discipline Specialist aan de slag te gaan. Deze functie, waarbij zij in dienst is van de KNHS, is statutair helaas niet verenigbaar met een bestuursfunctie binnen de regio, Daarom roepen wij kandidaten op voor het voorzitterschap van onze mooie boeiende regio.

Bestuurslid
In het najaar komt er een bestuursfunctie vrij en daarvoor zoeken we een kandidaat die bij voorkeur een goede achtergrond en interesse heeft in jeugd ruiterbegeleiding en de belangen van de jeugd in de regio goed kan behartigen.

Portefeuillehouder recreatie
De functie van portefeuillehouder recreatie is al een tijdje  vacant, We zoeken naar een betrokken bestuurder met interesse in de recreatieve sport.

Kandidaat voor het KNHS Dressuurforum
Dit is geen bestuursfunctie maar daarom zeker niet minder belangrijk.
Doordat Cindy Heijligers ook deze functie niet langer kan vervullen zijn we als regio Noord Brabant op zoek naar een kandidaat die als afgevaardigde van onze regio plaats wil nemen in het KNHS Dressuurforum,. Kandidaten kunnen zich aanmelden en na de sollicitatiegesprekken zal het regiobestuur een keuze maken voor een kandidaat.

Bovenstaande vacatures staan ook op de pagina bestuur
Sollicitaties kunnen tot en met 1 augustus 2022 verstuurd worden aan de voorzitter van de regio Noord Brabant  vanderharst@kpnplanet.nl