JURYBIJSCHOLING DRESSUUR

Als official is het belangrijk dat je regelmatig actief bent en op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in de sport en reglementen. Daarom hanteert de KNHS een licentiesysteem, waar u door het volgen van bijscholingen aan kunt voldoen.

De KNHS Regio’s Noord Brabant, Limburg en Zeeland organiseren tijdens het indoorseizoen gezamenlijk een aantal bijscholingen voor juryleden dressuur klasse B/L, M, Z en ZZL.

De bijscholingen worden gehouden tijdens normale wedstrijden. De cursisten beoordelen een aantal proeven, welke tevens worden opgenomen. Na afloop worden, onder leiding van een erkende docent, de proeven aan de hand van de videobeelden nabesproken. Vanwege het kleinschalige karakter en de videobeelden geeft dit zeer goede discussies. Op deze manier wordt de uniformiteit van beoordelen sterk geharmoniseerd.
Om een inhoudelijke goede discussie te krijgen zullen er per bijeenkomst circa 15 deelnemers toegelaten worden.

De bijscholingen staan in de Opleidingen & evenementenkalender in Mijn KNHS. Inschrijven kan via Mijn KNHS. Daarna wordt door de Regio contact met u opgenomen over de exacte details van de bijeenkomst. Een eigen bijdrage van € 10,- is om deze kleinschalige bijscholingen met gebruik van video te bekostigen. 

Documenten

overzicht jury bijscholingen 2021-2022