REGIO KAMPIOENSCHAPPEN

Outdoor 2022

RSV St. Lambertus – Udenhout heeft aan het regiobestuur van KNHS Noord Brabant gevraagd of zij, gezien de grote onzekerheid in de aanloop naar de Brabantse Outdoor kampioenschappen, deze kampioenschappen niet hoeven te organiseren.
Het regiobestuur heeft hier positief op gereageerd en heeft begrip voor de situatie van de vereniging. Ook heeft het regiobestuur besloten, gezien de korte tijd die nog rest, de organisatie van de Outdoor kampioenschappen 2022 zelf ter hand te nemen.

Inmiddels heeft er koortsachtig overleg plaatsgevonden met diverse partijen. Dit heeft geleid tot het besluit om de Outdoor kampioenschappen te verrijden over 2x 3-daagse weekenden en nog 1 wedstrijddag.

 

De Brabantse Outdoor Kampioenschappen 2022 starten nu in Deurne bij het Green Valley Estate met een dag voor teams en meertallen.
Een week later worden bij  De Molenheide in Schijndel in 3 dagen de Brabantse Kampioenschappen springen verreden en weer een week later gaan we terug naar Deurne voor 3 dagen dressuur.

 

Het programma wordt dan als volgt:

17 juli 2022                      Deurne: Kampioenschap teams en meertallen pony’s en paarden
22,23,24 juli 2022            Schijndel: Kampioenschap springen pony’s en paarden
29,30,31 juli 2022            Deurne: Kampioenschap dressuur pony’s en paarden

 

Wij begrijpen dat dit heel vervelend kan zijn voor reeds gemaakte vakantieplannen maar zien nu helaas geen andere opties. Wij hopen op jullie begrip en beloven dat we er samen mooie kampioenschappen van zullen maken.

 

De vraagprogramma’s en de dagindeling komen z.s.m. op de website.

 

Namens het bestuur van de KNHS Regio Noord Brabant
Jacques van der Harst.