WEDSTRIJDKALENDER REGIO

Wedstrijden aanvragen

Elke wedstrijdorganisatie dient de gewenste wedstrijden zelf aan te maken in Mijn KNHS.
Deze aanvragen worden in een  totaaloverzicht geplaatst met wedstrijdaanvragen in de regio Noord Brabant. Dit overzicht (conceptkalender) wordt gepubliceerd  op de website van de KNHS regio Noord Brabant.
Wedstrijdorganisatoren hebben dan inzicht in de vergelijkbare wedstrijden die op dezelfde wedstrijddag verreden worden in de omgeving en hebben een mogelijkheid om wedstrijden te verplaatsen naar een andere datum of om met andere organisaties in overleg te gaan over wie wat wanneer organiseert.
Doel: een wedstrijdkalender waarbij alle organisaties voldoende aanmeldingen krijgen om de wedstrijd te kunnen organiseren. Het is dus de verantwoording van elke wedstrijdorganisatie om zelf regelmatig het totaaloverzicht met wedstrijden te checken.
Vervolgens geeft  de regiosecretaris aan dat de ingediende wedstrijden vrij gegeven kunnen worden voor verdere bewerking. De wedstrijdorganisatie kan dan het vraagprogramma verder invullen tot en met de status goedgekeurd.
Kijk hier voor een instructiefilmpje voor het aanvragen van een evenement in Mijn KNHS en het indienen en invullen van de wedstrijdrubrieken van dit evenement in Mijn KNHS.

Selectiewedstijden

Verenigingen die in aanmerking wensen te komen voor een selectiewedstrijd kunnen dat aangeven in de aanvraag maar de regiosecretaris geeft, na overleg met de kringen, aan de KNHS door welke wedstrijden als selectiewedstrijd aangewezen zijn en zorgt ervoor dat die organisaties all  en voorwaarden krijgen die verbonden zijn aan een selectie wedstrijd.
De selectiewedstrijden worden vervolgens als apart tabblad opgenomen in de wedstrijdkalender op deze pagina.

Data voor aanvragen wedstrijden
Wedstrijdaanvragen voor het indoorseizoen (01-10 t/m 31-03) kunnen ingediend worden tussen 01 en 31 mei. In de maand juni is er, op basis van de conceptkalender, de mogelijkheid wijzigingen aan te brengen. In de 2e week van juli is de wedstrijdkalender dan definitief.
Wedstrijdaanvragen voor het outdoorseizoen (01-04 t/m 30-09) kunnen ingediend worden tussen 01 en 30 november. In de maand december is er, op basis van de conceptkalender, de mogelijkheid wijzigingen aan te brengen. In de 2eweek van januari is de wedstrijdkalender dan definitief.

Kalenders Noord Brabant

> Kalender Noord Brabant outdoor 2021